Tuotteet

Laadukkaat tuotteet hyvän näkemisen perustana

Luotamme ainoastaan parhaisiin kehys-, linssi- ja piilolinssivalmistajiin. Iris Optikko on Vaasan ainut yksityinen, ketjuun kuulumaton optikkoliike ja saamme näin ollen vapaasti valita mitä tuotteita pidämme valikoimassamme. Tämän ansiosta meillä on isojen ketjujen liikkeitä huomattavasti laajempi valikoima merkkikehyksiä ja -aurinkolaseja sekä piilolaseja kaikenlaisiin näkemisen ja kosmeettisiin tarpeisiin. Jos meidän varastostamme ei kuitenkaan löydy juuri haluamaasi tuotetta, teemme aina kaikkemme, että saamme hankittua sen Sinulle.

Selaile seuraavia:

Edustamamme kehysmerkit

Edustamme mm. seuraavia kehys- ja aurinkolasimerkkejä. Linkit vievät valmistajien omille sivuille.

Silmälasilinssit

Jokainen silmä on ainutlaatuinen ja haluamme ottaa sen huomioon. Optometristimme valitsevat ja mitoittavat huolella juuri Sinulle sopivat silmälasilinssit. Ei ole olemassa kahta samanlaista silmäparia tai linssiratkaisua. Liikkeessämme on Visioffice®3 mittauslaite silmien ja näkötavan mittaukseen, eli sillä saadaan selville asiakkaan uniikki Eyecode-mitta. Näillä mittausarvoilla saadaan tilattua yksilöllisesti räätälöidyt ja hiotut silmälasilinssit, kuten esimerkiksi Essilorin Varilux® Xclusive 4D -moniteholinssit. Käytämme pääasiassa Essilorin silmälasilinssejä, mutta meiltä saa myös Hoyan ja Zeissin linssejä.

Omasta linssivarastostamme löytyy Essilorin Ormix 1.6® Crizal® Sapphire -yksiteholinssit rajoitetuin voimakkuuksin. Linssien hionta kehykseen onnistuu omassa pajassamme, joten näillä linsseillä voit saada silmälasit mukaasi jopa näöntutkimuskäynnillä. Jos taas haluat uusia linssit omaan kehykseesi, oma pajamme mahdollistaa sen, ettei Sinun tarvitse jättää kehystä meille päiviksi, vaan linssitys onnistuu jopa odottaessasi kahvikupin äärellä.

Edustamamme silmälasilinssivalmistajat

Kuivat silmät?

Kuivasilmäisyys on yleinen vaiva, joka voi heikentää näöntarkkuutta ja aiheuttaa epämiellyttävyyden tunnetta silmiin. Olemme viimeisten vuosien aikana panostaneet paljon kuivien silmien hoidon opiskeluun. Hoidon tarpeen ja muodon pystymme arvioimaan Kuivan Silmän Kunnon Tutkimuksessa.

Kuivan silmän hoitotuotteiden lisäksi voi joskus olla tarvetta Blephex -silmäluomien puhdistukseen. Lue siitä lisää meidän Kuivan Silmän Kunnon Palvelu -kuvauksessa tältä sivulta.

Myynnissä ovat vain parhaimmat tuotteet lievittämään kuivien silmien oireita.

Meiltä löytyy paljon erilaisia tuotteita kuivien silmien hoitoon. Silmien hyvinvoinnin edellytys on se, että kyynelnesteen koostumus on tasapainossa. Kyynelnesteen kerroksia ovat limamainen musiinikerros, nestemäinen vesikerros sekä haihtumista estävä öljymäinen lipidikerros. Kuivasilmäoireet voivat johtua ongelmasta missä tahansa kerroksessa. Kun ongelman syy on tutkittu, voidaan sitä hoitaa oikeilla tuotteilla tai hoidoilla. Hoitotuotteista löytyy paljon erilaisia tuotteita kostutustippojen lisäksi. Myös oikeanlaisen kostutustipan valitseminen on tärkeää.

Silmätippojen, liposomisilmäsuihkeiden, kostuttavien geelien ja silmien seudun puhdistusaineiden lisäksi meillä on myynnissä myös Kuivan Silmän Omega (sisältää mm. tyrniöljyä ja mustikkauutetta), jota nautitaan sisäisesti ja joka auttaa kehon omaa tärkeää öljytasapainoa.

Piilolinssit

Olemme yksityinen ja ketjuun kuulumaton optikkoliike, joten saamme valita vapaasti mitä piilolinssejä me haluamme edustaa. Suurin osa myynnissämme olevista piilolinsseistä on CooperVisionin valmistamia, mutta valitsemme aina juuri asiakkaallemme parhaiten sopivan linssivaihtoehdon, joten valikoimastamme löytyy lähes tulkoon kaikkien muidenkin isojen piilolinssivalmistajien linssejä.

Edustamamme piilolinssimerkit

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaita mahdollisia tuotteita, joten luotamme ainoastaan parhaisiin valmistajiin kaikissa tuotekategorioissa.