Alltid optiker på plats

Hos Iris optiker blir Du alltid betjänad av en optiker.  Vi är bäst utblidade i regionen, så det är lätt att lita på vår kompetens. Iris optiker hör till det finska Synspecialist-nätverket. Suomen Näköasiantuntijat Oy är ett landsomfattande nätverk med bas på specifik kunskap, som grundats och ägs av finska optikerföretagare.

Iris optiker är en privat butik som arbetar med respekt för traditionella metoder, med moderna verktyg och ett stort hjärta. Vi slipar våra linser och reparerar glasögon själv, vilket garanterar snabba leveranstider. Det är lätt att handla hos oss. Välkommen!

Tuula Kamila, optiker, ägarinna, rätt att ordinera kontaktlinser, rätt att ordinera hjälpmedel till synskadade, specialist på arbetsseende.

Tuula trivs bra på villan, utomhus och som mormor. Hon spelar gärna golf, läser och är med i företagarnas föreningsverksamhet. Trots Tuulas ålder har hon bäst minne i Iris.

Tarja Laukka, optometrist, ägarinna, rätt att ordinera kontaktlinser, specialist på arbetsseende, rätt att använda diagnostiska läkemedel.

Tarja tycker om att läsa, gå på bio, sköta om sitt barnbarn och gå på joga. Hon cyklar till jobb och är styrelsemedlem för både Suomen Näköasiantuntijat Oy och Skafferiet r.f. Tarja är Iris optikers skräpsorteringsinformatör.

"Ibland är underbarare än alltid."

Kristian Isaksen, optometrist, rätt att ordinera kontaktlinser, rätt att använda diagnostiska läkemedel, specialist på skyddsglasögon beviljat av arbetshälsoinstitutet, IT-stödperson.

Kristian har jobbat för Iris sedan November 2005. På hans fritid spenderar han tid med familj och vänner, pynjar en del med datorer, spelar slaginstrument, cyklar alltid och är styrelsemedlem för Skafferiet r.f. Kristian klarar av även dom svåraste bågreparationerna.

Henri Järvenpää, optometrist, rätt att ordinera kontaktlinser, specialist på arbetsseende, rätt att använda diagnostiska läkemedel.

Henri spelar som höger back i Vaasan Pallo-Veikot och i tillägg till fotboll gillar han andra bollspel, så som badminton, squash och tennis. Semestrarna använder han ofta på att resa. Henri är uppväxt i Seinäjoki så till sommarens höjdpunker hör Provinssi, som han senast har missat år 2001.