Alltid optiker på plats

Hos Iris optiker blir Du alltid betjänad av en optiker.  Vi är bäst utblidade i regionen, så det är lätt att lita på vår kompetens. Iris optiker hör till det finska Synspecialist-nätverket. Suomen Näköasiantuntijat Oy är ett landsomfattande nätverk med bas på specifik kunskap, som grundats och ägs av finska optikerföretagare.

Iris optiker är en privat butik som arbetar med respekt för traditionella metoder, med moderna verktyg och ett stort hjärta. Vi slipar våra linser och reparerar glasögon själv, vilket garanterar snabba leveranstider. Det är lätt att handla hos oss. Välkommen!

Henri Järvenpää, optometrist, ägare, rätt att ordinera kontaktlinser, specialist på arbetsseende, rätt att använda diagnostiska läkemedel.

Henri spelar som höger back i Vaasan Pallo-Veikot och i tillägg till fotboll gillar han andra bollspel, så som badminton, squash och tennis. Semestrarna använder han ofta på att resa. Henri är uppväxt i Seinäjoki så till sommarens höjdpunker hör Provinssi, som han senast har missat år 2001.

Tarja Laukka, optometrist, ägarinna, rätt att ordinera kontaktlinser, specialist på arbetsseende, rätt att använda diagnostiska läkemedel.

Tarja tycker om att läsa, gå på bio, sköta om sitt barnbarn och gå på joga. Hon cyklar till jobb, är styrelsemedlem i Suomen Näköasiantuntijat Oy och är med i företagarnas föreningsverksamhet. Tarja är Iris optikers skräpsorteringsinformatör.

"Ibland är underbarare än alltid."

Kristian Isaksen, optometrist, rätt att ordinera kontaktlinser, specialist på arbetsseende, rätt att använda diagnostiska läkemedel, specialist på skyddsglasögon beviljat av arbetshälsoinstitutet, IT-stödperson.

Kristian har jobbat för Iris sedan November 2005. På hans fritid spenderar han tid med familj och vänner, pynjar en del med datorer, spelar slaginstrument och cyklar alltid. Kristian klarar av även dom svåraste bågreparationerna.

Noora Ketola, optometrist, rätt att ordinera kontaktlinser, specialist på arbetsseende.  Noora är en lärare inom småbarnspedagogik (barnträdgårdslärare) till sitt andra yrke och senaste tillägg till vårt team. Hon konsumerar gärna allehanda kultur, speciellt teater och konserter. Noora är en barnkär blomfantast som har en glad hippie inom sig och är desstuom en Provinssirock-veteran.

Noora Ketola, optometrist, rätt att ordinera kontaktlinser, specialist på arbetsseende.

Noora är en lärare inom småbarnspedagogik (barnträdgårdslärare) till sitt andra yrke och senaste tillägg till vårt team. Hon konsumerar gärna allehanda kultur, speciellt teater och konserter. Noora är en barnkär blomfantast som har en glad hippie inom sig och är desstuom en Provinssirock-veteran.