Iris Optiker

Din lokala privatägda optiker

Välkommen!

COVID-19

Vi ser till att vi gör ditt besök hos oss så säkert som möjligt. Vi använder masker  och desinficerar instrumenters kontaktytor före och efter användning. Du kommer väl till oss endast när du är helt frisk och observera att 14 dagar har gått sedan du varit utomlands. I enlighet med rekommendationerna förväntar vi oss också att våra kunder använder masker, tack.

Beställ kontaktlinserna direkt hem, med kostnadsfri leverans. Vi kan också betjäna privat före eller efter öppethållningstiderna. Ta kontakt per epost iris@irisoptikko.fi eller telefon 050-3571195.

Iris Optiker

Iris Optiker är en privat optiker i hjärtat av Vasa. Vi har lång erfarenhet av att tillverka och reparera glasögon, men vi vill också ständigt utvecklas som synspecialister.

Vår undersökningsutrustning är modern och möjliggör mycket noggrann undersökning av ögonen. Om man inte undersöker kan man inte veta. Vi vill veta kundens behov och betjäna var och en som individer. Vi går inte med på att kompromissa med kvaliteten på varken betjäningen, synundersökningen eller produkterna. Vi tillverkar våra kunders glasögon själv och gör snabbt dom flesta reparationerna i vår egen verkstad.

Iris Optiker är belägen på Handelsesplanaden, i omedelbar närhet av Vasa torg och torgparkeringen, så det är enkelt att komma till oss.

Vaasan Iris Oy


Handelsesplanaden 12    
65100 Vasa    
050 357 1195    
iris@irisoptikko.fi    
www.irisoptikko.fi    
     
     
     

Öppettider

 
Måndag 09:00 – 18:00
Tisdag – Fredag 09:00 – 17:00
Lördag 09:00 – 14:00
Söndag Stängt

Avvikande öppettider