Aina optikko paikalla

Iris optikossa Sinua palvelee aina optikko. Me olemme seudun eniten koulutettuja, joten voit huoletta luottaa ammattitaitoomme. Iris optikko kuuluu valtakunnalliseen Näköasiantuntija-verkostoon. Suomen Näköasiantuntijat Oy on suomalaisten yrittäjien perustama ja omistama, erityisosaamiseen perustuva, maanlaajuinen optikkoliikkeiden verkosto.

Iris optikko on yksityinen optikkoliike, joka toimii perinteisiä menetelmiä vaalien, moderneilla työvälineillä ja suurella sydämellä. Oma linssien reunahiomomme ja laajat silmälasien korjauspalvelut takaavat huippunopeat toimitusajat. Asioiminen meillä on helppoa. Tervetuloa!

Henri Järvenpää, optometristi, omistaja, työnäkemisen asiantuntija, piilolasien sovitusoikeus, diagnostisten lääkeaineiden käyttöoikeus.

Henri on Vaasan Pallo-Veikkojen oikea pakki, jolle jalkapallon lisäksi kelpaa erilaiset pallopelit sulkapallosta squashiin ja tennikseen. Lomat tulee usein käytettyä reissatessa. Seinäjoen kasvatti, joten kesän kohokohtiin kuuluu Provinssi, joka on viimeksi jäänyt väliin vuonna 2001.

Tarja Laukka, optometristi, omistaja, piilolasien sovitusoikeus, työnäkemisen asiantuntija, diagnostisten lääkeaineiden käyttöoikeus.

Tarja harrastaa lukemista, elokuvia, mummoilua ja joogaa, hän pyöräilee töihin, on Suomen Näköasiantuntijat Oy:n hallituksen jäsen ja on mukana yrittäjäyhdistystoiminnassa. Tarja on Iriksen roskien lajittelutietäjä.

"Joskus on ihanampaa kuin aina."

Kristian Isaksen, optometristi, piilolasien sovitusoikeus, työnäkemisen asiantuntija, työterveyslaitoksen suojainasiantuntija, diagnostisten lääkeaineiden käyttöoikeus, IT-tukihenkilö.

Kristian on ollut Iriksen palveluksessa lokakuusta 2005. Vapaa-ajallaan hän viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa, harrastaa jonkin verran ATKta, soittaa lyömäsoittimia ja pyöräilee aina. Kristian pystyy tekemään mahdottomimmatkin kehysten korjaukset.

Noora Ketola, optometristi, piilolasien sovitusoikeus, työnäkemisen asiantuntija.  Noora on toiselta ammatiltaan varhaiskasvatuksen opettaja ja tuorein lisäys meidän tiimiimme. Hän kuluttaa mielellään kaikenlaista kulttuuria, erityisesti teatteria ja konsertteja. Noora on lapsirakas kukkahullu, jonka sisällä asuu iloinen hippi, ja hän kehuu olevansa Provinssirock-veteraani.

Noora Ketola, optometristi, piilolasien sovitusoikeus, työnäkemisen asiantuntija.

Noora on toiselta ammatiltaan varhaiskasvatuksen opettaja ja tuorein lisäys meidän tiimiimme. Hän kuluttaa mielellään kaikenlaista kulttuuria, erityisesti teatteria ja konsertteja. Noora on lapsirakas kukkahullu, jonka sisällä asuu iloinen hippi, ja hän kehuu olevansa Provinssirock-veteraani.